Engelli Ziyareti

Mübarek Hırka-i Şerif ziyaretgahının caminin üst katında olması sebebiyle hasta, yaşlı ve engelli misafirlerimiz ziyaretlerini ilkel şartlarda gerçekleştirmek zorunda kalıyorlardı. Bu ziyaretçilerimizin, daha sağlıklı ve modern şartlarda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla Hırka-i Şerif Vakfı olarak asansörümüzü, engeli olan ziyaretçilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Muhafız Aile ve Hırka-i Şerif Vakfı olarak, ziyaret hususunda engeli olan tüm ziyaretçilerimizin artık gönül rahatlığı ile ve kolayca mübarek emaneti ziyaret etmesini sağlamak bizim için bir onurdur.

Engelli asansörümüzden istifade edecek misafirlerimizi vakfımızdan bir personel aşağı katta asansörün önünde karşılayacak, asansör ile yukarı kata çıkardıktan sonra Hırka-i Şerif ziyaretine refakat edecek ve tekrardan ziyaretçimizi aşağı bahçeye kadar indirecektir. Engeli olan vatandaşlarımıza Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in mübarek emanetini rahat bir biçimde ziyaret ettirmek bizim birincil görevlerimizdendir.

Bu hizmetimizden faydalanmak isteyen engelli, yaşlı veya hasta ziyaretçilerimiz, yönlendirme levhalarını takip ederek ya da yukarıdaki numarayı arayıp vakıf merkezimizden önceden randevu almak suretiyle ziyaretlerini gerçekleştirebilirler.